Ирина Бучева от Белене заминава за изследвания в руска клиника

01.10.2015 9:23

irina belene

На 5 октомври, понеделник, беленчанката Ирина Бучева заминава за Москва. Съобщението с добрата новина е публикувано на страницата във Фейсбук на Ирина. В Русия младата жена ще постъпи в клиника, за да започне изследвания и постаняване на диагноза за стартиране на адекватно лечение.

Ще припомним, че Ирина е изцяло парализирана от пролетта на 2013 г. До момента е посетила няколко клиники в София и Плевен. Лекарите в България обаче на са й поставили диагноза и поради тази причина не могат да назначат адекватно лечение. Вече две години Ирина е на легло, не може да се грижи за детето си, не може да го прегърне, да излезе на разходка с него, нито да присъства на негово тържество в детската градина.

Мечтата на Ирина е да й бъдат направени изследвания в клиниката „Неуровита” в Москва и назначено лечение със стволови клетки. Тази мечта е на път на да се сбъдне.

В Белене бяха организирани благотворителни инициативи за набиране средства за лечението на Ирина. Има разкрита и дарителска сметка. Така първоначалната сума от 21 000 евро бе събрана.

В понеделник младата жена заминава за Москва. Ще следим новините от там. Пожелаваме успех на Ирина! 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: