Днес анкетират плевенчани грижат ли се добре за здравето си

28.09.2015 8:52

25.09.kampaniq

Днес в Плевен ще се проведе проучване “За нашето здраве”, като част от Националната кампания за проучване здравето на българина. Първите анкети ще бъдат раздадени от 11:00 часа на централен площад “Възраждане”. Анкетата ще покаже грижат ли се за себе си плевенчани, спортуват ли, какъв процент спадат към рисковите групи – стрес, тютюнопушене, употреба на алкохол и вредни храни и др. Отделете една минута от времето си за попълване на анкетата и дайте своя принос за здравето на нацията, призовават организаторите.
Проучването обхваща десет големи български града, а национално представително изследване на онлайн населението се извършва на адрес www.ahd.bg. Кампанията се осъществява по инициатива на „Асоциацията на производителите и вносителите на хранителни добавки в България” /АПВХДБ/ и е подкрепена от Български Фармацевтичен съюз.
Първи по смъртност, причинени от инфаркт и инсулт в Европа, най-ранна смъртност на населението като цяло, един на всеки трима българи страда от здравословни проблеми, а с увеличаване на възрастта, възприемането на здравния статус се приема повече от отрицателно.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: