Отново пияни или без книжки шофьори по пътищата на Плевенска област

24.09.2015 12:32

dreger

Поредната справка с добре почерпени или без книжки шофьори подадоха днес от пресцентъра на ОД на МВР-Плевен.

Вчера около 16.45 часа в Червен бряг на ул. „Васил Априлов“ при проверка на шофьора на „Опел Вектра“ – 52-годишен местен жител, се оказало, че той управлява без книжка. По случая е започнато бързо полицейско производство.

Предишния ден около 19:55 часа в Плевен на бул. „Христо Ботев“ при проверка с техническо средство е установено, че водачът на лек автомобил „Мерцедес“ – 37-годишен, шофира с концентрация на алкохол в кръвта си над 1.2 на хиляда – 1.68 промила.

На 21 септември 2015 година около 9 часа на плевенската улица „Дойран“ при проверка с техническо средство на водача на „Фолксваген Голф“ – 48-годишен, е установено, че управлява с 2.35 промила алкохолна концентрация.

И двамата нарушители са предадени на прокурор.

Отново вчера в Първо РУ – Плевен е започнато незабавно производство срещу 51-годишен от село Буковлък. На 20 септември около 22:10 часа по булевард „Георги Кочев“ в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 1 декември 2014 година, е управлявал лек автомобил „Форд Мондео“ без шофьорска книжка. Уведомен е прокурор от РП – Плевен.

В същото нарушение е засечен и 29-годишен от село Рибен. На 22 септември в 17 часа на улица „Българска авиация“ в Плевен той е управлявал „Мерцедес“ без книжка, отнета с накзателно постановление, влязло в сила на 29 октомври 2014 година. Образувано е назабавно производство. Работата продължава екип от 02 РУМВР Плевен. Сезирана е прокуратурата.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: