Цецка Цачева лисна менчето на ремонтирания мост при Ясен (снимки + видео)

21.09.2015 15:06

С тържествена церемония днес бе открит реконструираният мост при село Ясен. Сред гостите бяха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, областният управител Ралица Добрева, депутатът Владислав Николов, вр.и.д. кмет арх. Трифон Иванов, кандидатът за кмет проф. Димитър Стойков.

21.09.yasen1
Церемонията започна с водосвет, отслужен от отец Антон, след което към присъстващите се обърна арх. Трифон Иванов. Той посочи, че този ремонт е поредният изпълнен ангажимент на Община Плевен, с който всички можем да се поздравим. Арх. Иванов припомни, че отпуснатите средства за ремонт на обекта са в размер на над 1 450 000 лв. Днес резултатите са видими и оптимистични – остарялата конструкция вече е надеждно укрепена, платната са новоасфалтирани, монтирани са нови парапети, изградена е нова тротоарна настилка и велоалея, изреди вр.и.д. кмет.

21.09.yasen2
Арх. Трифон Иванов отчете реновирането на моста като един добър пример за единодействие на държавна и местна власт с мисъл и грижа не само за предотвратяване на кризисни ситуации, а и за подобряване на обществените стандарти. Той благодари на целия екип на Община Плевен, ангажиран с преодоляването на сериозния проблем, за бързата реакция и усилията този проект да бъде осъществен. Не на последно място той изрази благодарност и на изпълнителя – общинското дружество „Инжстрой“, за качествената работа.

21.09.yasen3
С благодарност към ръководството на „Инжстрой“ започна приветствието и на председателя на Парламента Цецка Цачева. Тя изрази надежда, че както на ремонтирания мост, така и по всички пътища в Плевенска област, няма да има произшествия и хората ще могат да се придвижват бързо по едни качествени съоръжения. Цачева преряза лентата на ремонтирания обект заедно с арх. Трифон Иванов и Владислав Николов, след което лисна менче с вода и първа мина с кортежа си по моста.

21.09.yasen4

 

21.09.yasen5

 

21.09.yasen6

 

21.09.yasen7

#тагове:

НАЙ-НОВИ: