Коалиция „Плевен може, Плевен побеждава” се регистрира в ОИК-Плевен

12.09.2015 11:21

spartanski oik 1

Коалиция „Плевен може, Плевен побеждава” подаде днес документи за регистрация в Общинската избирателна комисия в Плевен. Технически, за да се спести подготовката на голям набор от документи, регистрацията бе направена от две партии – Реформаторски блок и ВМРО-БНД. Реално в коалицията до момента са се включили 12 политически субекта.

Коалиция „Плевен може, Плевен побеждава” подкрепя кандидатурата на Георг Спартански за кмет на Община Плевен. Тя излиза за местния вот с кандидати за кметове на кметства и с листа за общински съветници.

spartanski oik

При подаването на документите за регистрация в ОИК днес бяха кандидатът за кмет Георг Спартански, общинският лидер на Движение България на гражданите Христо Таслаков, общинският и областен председател на ВМРО-БНД д-р Калин Поповски, Тодор Еленков, общински лидер на ДСБ и общинският председател на СДС Пепо Петков.

Основният ни коалиционен партньор са гражданите, жителите на община Плевен, подчерта Георг Спартански, ако те желаят промяната, тя действително ще се случи. Той добави, че към коалицията е възможно да се присъединят още политически партньори.

Спартански бе категоричен, че ще води позитивна предизборна кампания и  няма да използва непочтени политически хватки.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: