Free Teen Party със звезда от X-Factor ще се проведе този петък в Central Mall Pleven

27.08.2015 11:46

27.08.teen1

Centrall Mall Pleven, Кино Арена и Game Zone Ви канят на Free Teen party само този петък – 28 август, от 19:30 часа в Централ Мол Плевен – Малкото бижу на Плевен. Само този петък централният мол ще се превърне във Free Teen Zone-a до 23 часа.
От консултантската компания отговаряща за маркетинг и лизинг мениджмънта на проекта – Arva Consulting, съобщиха, че събитието е предназначено за всички деца, тийнейджъри и млади хора в града, които обичат да се забавляват и ще се проведе в партньорство с Кино Arena Central Mall Pleven, любимата на тийнейджърите в града Game Zone – на в Централ мол и с участието на младата тийн поп певица звездата от X-Factor – Ева Георгиева.

27.08.teen2
През 2013 г. младата звезда позната от X-Factor EVA изкарва дебютният си сингъл „Повярвай в мен“ с клип, заснет от топ-режисьора Bashmotion. Песента седи на 1-во място във всички класации по Българското национално радио в продължение на четири месеца. Песните на Ева се разпространяват в България, Румъния, Гърция, Турция, където участва във местни фестивали пред 50 хилядна публика! Последният летен хит на Ева с рапърът Бракето, както и още уникални парчета от репертоара й ще може да чуете само този петък в Central Mall Pleven – Истинският Мол на Плевен.
Ева Теодорова Георгиева – EVA, започва да пее още на 3 годинки. Завършила е Музикалното училище в София, студентка в Музикалната Академия. Красотата и чарът й са почти съизмерими с таланта й. Очаквайте с нетърпение да позабавлява всички Вас – тийнейджърите на Central Mall Pleven с уникалния си стил, модерното звучене и изключително присъствие само този петък на Free Teen Party в Centrall Mall Pleven – истинският мол на Плевен.
Програмата подарък за всички тийнейджъри от Central Mall Pleven се състои още в безплатен филм от 20:00 часа – прожекция на касовия последен кино хит “Фантастичната четворка” напълно безплатно за всички тийнейджъри подарък от Central Mall Pleven и кино Arena Central Mall Pleven, като всички желаещи ще трябва да се запишат за филма до 19:45, тъй като местата са ограничени.
Безплатни игри по въздушен хокей, билярд, дартс и джаги ще Ви подари любимата Ви Game Zone в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен с цели два часа Happy Hour.
Само след безплатната прожекция и игри Game Zone започва и Вашето Free Teen Party в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен с нашата уникална teen изпълнителка EVA. Всичко това ще е подарък от Central Mall Pleven – истинския мол на Плевен за всички Вас тийнейжърите на града.
Защото да си в центъра на събитията има значение!

27.08.teen3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: