СДС предизвиква младите с „Пътуващо есе“. Представят конкурса и в Плевен

21.08.2015 12:32

СДС предизвиква младите хора в България с „Пътуващо есе“. Старт на националната инициатива ще бъде даден тази събота, 22 август, в Бургас. Конкурсът за есе ще продължи до 15 септември и е на тема: „СДС – 25 години по сините стъпки. Демократичната промяна и дясната перспектива пред Република България“.

sds

Участие в него могат да вземат младежи до 29-годишна възраст, с интереси към политиката и желание да изразят своите идеи и виждане за днешните политически процеси и за възможностите и предизвикателствата пред тях да участват, чрез партия като СДС, в управлението на страната ни. Петчленно жури, с председател лидерът на СДС Божидар Лукарски, ще определи наградените текстове. Есето трябва да е до 3 машинописни страници.

Освен „пътуваща“ инициативата ще бъде и щафетна. След старта в Бургас, младежи от морския град ще отпътуват към Варна, където конкурсът ще бъде представен на 23-ти август. На 24-ти младите от Варна ще бъдат в Русе, а русенските младежи на 25-ти ще отпътуват към Плевен. На 26-ти ще бъде представянето в Перник.

Информация за следващите градове ще има всеки ден във ФБ-страницата на инициативата -МСДС – „По сините стъпки“ – https://www.facebook.com/msdssofia и на сайта на СДС – sds.bg, където в специална секция, след края на конкурса ще бъдат публикувани всички творби, информират от синята Централа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: