10 школа в областта търсят учители

14.07.2015 10:51

u4itel rio1

10 училища в област Плевен са обявили, че търсят учители и възпитатели. Общо свободните места за педагози малко след началото на лятната ваканция, са 29.

Четири от училищата, които имат нуждата от учители, са в Плевен. Това са Гимназията с преподаване на чужди езици, ПГ по облекло и текстил „Христо Бояджиев“, ПГ по мениджмънт и хранителни технологии и ОУ „Св. Климент Охридски“.

Възпитател за начален курс, учители по изобразително изкуство, испански език, по български език и литература, физическо възпитание и спорт, както и по ИТ и информатика е заявила, че търси Езикова гимназия.

ПГ по облекло се нуждаят от ръководител на компютърен кабинет, а в ПГМХТ имат вакантни обявили места за учители по руски език и по професионална подготовка – ресторантьор и хранителни технологии.

В ОУ „Св. Климент Охридски“ търсят двама възпитател и учител за начален учител с английски език. Едно място за учител е обявило и ОДЗ No7 в Плевен.

Свободни места за педагози има и в СПВУИ в село Подем. Там се търсят лектори по Психология и логика, Етика и право, учители по математика, информационни технологии и други.

Възможности за работа за педагози има в други училища в областта – в Кнежа, селата Глава, Милковица и Рупци.

В СОУ „Неофит Рилски“ в Кнежа търсят и работник в кухня, готвач и домакин.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: