39 са наградените служители от МВР в Плевен по повод професионалния празник

04.07.2015 8:27

Директорът на ОДМВР – Плевен старши комисар Венцислав Катинов за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпъленние на служебните задължения е награден с „писмена похвала“ от главния секретар на МВР.

val

На тържественото събрание в сградата на ОДМВР – Плевен присъстваха окръжен прокурор Славчо Славов, районен прокурор Владимир Николов, заместник областен управител Красимир Иванов, районни прокурори, директори на специализирани структури за противодействие на престъпността. Присъстваха и специални гости от Румъния, делегация от Полицейски инспекторат в област Олт.

По случай празника на МВР – 5 юли, за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения са наградени  служители от ОД на МВР – Плевен.

Министърът на вътрешните работи е наградил 2 служители с почетен знак на МВР III степен. Високото отличие получиха Марио Любенов от отдел „Досъдебно производство“ и Кою Коев – служител от сектор „Противодействие накриминалната престъпност“ при ОДМВР – Плевен. Главният секретар на МВР е наградил 2 служители с писмена похвала. Директорът на ОДМВР – Плевен старши комисар Венцислав Катинов е отличен с „писмена похвала“, а от 1 юли 2015 година след спечелен конкурс е назначен за директор на МВР в Плевен. По повод празника на МВР – 5 юли старши комисар Катинов е наградил 35 служители с „писмена похвала”.

Наградени са и служители от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Плевен. Министърът на вътрешните работи е наградил един огнеборец, заместник – министърът – също един служител, главният секретар на МВР- двама, директорът на главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – седем.

Информация и снимка – Пресцентър на МВР Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: