20 футболисти изведе за първа тренировка треньорът на „Спартак“ Бойко Цветков (галерия)

17.06.2015 20:29

17.06.trenirovka1

20 футболисти изведе днес на стадион „Плевен“ точно в 18 часа старши-треньорът на „Спартак“ (Плевен) Бойко Цветков. Спартаклии започнаха подготовка за участието си в „Б“ група през новия сезон под аплодисментите на най-верните си фенове, а по традиция от щаба на „синьо-белите“ поляха вода на треньори и футболисти, за да им върви така и в професионалния футбол.

17.06.trenirovka2
Както писахме, от тима бяха освободени капитанът Любомир Иванов, вратарят Радослав Михайлов, офанзивният халф Венцислав Миленов, защитниците Любомир Христов, Калоян Тодоров и Петър Стоянов. Новите футболисти, които ще карат проби в отбора, са вратарят Димитър Пантев, който идва от „Академик“ (Свищов), юношите на „Левски“ (София) Християн Василев, който е вътрешен халф и Иван Денков – външен халф, Лино Маринов от “Академик“ (Свищов) – външен халф, нападателят Цветомир Тодоров от „Бдин“ (Видин), юношата на плевенчани – левият защитник Даниел Гергов, който бе преотстъпен на „Лудогорец“ (Разград) и Диманов. В понеделник се очаква към отбора да се присъедини и младежки национал, чието име поне на този етап Бойко Цветков се въздържа да спомене. Вероятно ще има още промени в хода на подготовката, като всичко зависи от това как се представят футболистите, отбеляза старши-треньорът на плевенчани.
Какво още сподели треньорът на „Спартак“ Бойко Цветков за подготовката и целите на отбора в „Б“ група – четете в „Плевен за Плевен“

17.06.trenirovka3

 

17.06.trenirovka4

 

17.06.trenirovka5

 

17.06.trenirovka6

 

17.06.trenirovka7

 

17.06.trenirovka8

 

17.06.trenirovka9

 

17.06.trenirovka10

#тагове:

НАЙ-НОВИ: