Нов площад радва жителите на село Аспарухово

03.06.2015 11:54

3.06.asparuhovo1

Кметът на Община Левски Любка Александрова откри официално на 2 юни възстановения след ремонт и реконструкция площад в село Аспарухово и поздрави жителите на селото с новия площад и детска площадка. Проектът е по Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“, по която вече е реконструиран площадът в село Асеновци. Предстои официалното откриване, на 4 юни, след реконструкция на площада в село Изгрев.

3.06.asparuhovo2
С благодарност за труда, за успешното и качествено реализиране на проектите Любка Александрова поздрави всички участвали в изпълнението и специално Иван Делчев от фирмата-изпълнител на трите проекта – „Еко-хидро-90“ – Пазарджик, който беше сред гостите на официалното откриване.
Кметът на село Аспарухово, Христо Атанасов, благодари на кмета на Общината от името на жителите на селото, а деца от НЧ ”Просвета 1927” – Аспарухово поздравиха всички. Истински празник за жителите на Аспарухово, с духовата музика на град Левски, песни и танци на децата, беше събитието благословено от отец Християн.

3.06.asparuhovo3

 

3.06.asparuhovo4

 

3.06.asparuhovo5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: