Добри хора отново стоплиха сърцата на малчуганите от Дома в Тотлебен (снимки)

07.05.2015 12:36

7.05.totleben1

За успешното реализиране на втората си благотворителна кампания в помощ на малчуганите от Дома за деца, лишени от родителски грижи „Младен Антонов“ в Тотлебен ни информираха инициаторките на проявата – нашите читателки от Малчика Мария Кунева и Анна Петрова, за които „Плевен за Плевен“ писа. Благодарение и на вас апелът ни бе чут от много повече хора, за което много ви благодарим, пишат ни дамите.

7.05.totleben2
Много хора и институции са се отзовали в подкрепа на кампанията, като най-голяма помощ е оказала Общинска администрация – Левски в лицето на кмета Любка Александрова и служители, които са се включили с радост в събирането на средства. Участие са взели и учители от СОУ „Крум Попов“ – Левски, на които Анна и Мария също благодарят.

7.05.totleben3
Двете инициаторки на благотворителната акция са закупили тоалетни и домакински принадлежности за момичетата, а за момчетата – футболни топки. Даренията са предоставени на децата от Дома в село Тотлебен на 27 април и дадени на децата в присъствието на целия персонал на дома и прекрасния му директор.
„Децата бяха повече от щастливи за нещата, които получиха – особено тези, на които тази година им предстои да завършат и да се представят достойно на абитуриентския си бал. Безкрайно сме щастливи от помощта, която успяхме да предоставим на децата и отново да върнем веселото пламъче в очите им – това беше нашата награда“, пишат ни още Анна и Мария.

7.05.totleben4

 

7.05.totleben5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: