Yamaha тест драйв ще се проведе на писта „Долна Митрополия“

06.05.2015 16:30

6.05.yamaha

Yamaha Bulgaria и Moto.bg организират за пръв път тест драйв на мотоциклети на писта. Събитието ще се проведе на 30 и 31 май на писта „Долна Митрополия” до Плевен. Феновете на Yamaha байковете ще имат възможността, напълно безплатно, да подложат на тест най-новите машини на японската марка. Бисерът в короната ще бъде наблъсканата с технологии от MotoGP Yamaha R1.
Освен най-атрактивната R1-ца, за тест райд, организаторите ще предоставят и XTZ 1200 Super Tenere, новият MT-09 Tracer, MT-09, както и XV950. Привържениците на скутери пък ще имат възможност да тестват моделите Delight, Tricity (скутер тип триколка) и Crypton 110.
Организаторите на тест драйва препоръчват на желаещите да изпробват машините, да се запишат предварително, за да са сигурни, че ще редът им ще бъде запазен. За да се запишете, е необходимо да изпратите имейл на адрес [email protected] с попълнена форма за тест драйв, която може да намерите ТУК. След това екипът на Yamaha Bulgaria ще се свърже с вас, за да се уточни най-удобният свободен час.
Събитието е насочено към подобряване на безопасността на пътя – това е и една от причините тест драйвът да се проведе на писта. Супербайк състезателят Петър Петров и екипът на Yamaha Bulgaria, ще изнесат лекции и демонстрации за безопасно каране, както и ще обърнат специално внимание на някои малко обсъждани детайли при ежедневното каране на мотоциклет.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: