Екипът на ЦДГ „Слънце“ – Левски с успешно представяне на национална конференция

30.04.2015 12:42

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

От 22 до 24 април ЦДГ „Слънце“ в Левски взе участие в Осмата научна конференция по предучилищно възпитание „Водим бъдещето за ръка“ в Плевен, сподели преподавателят там Севдие Алиева. Госпожа Катя Ганчева получи възможността да представи област Плевен със своя доклад „Коледни картички – модел на партньорство в eTwinning“. Тя презентира работата си по проекта пред научни ръководители, университетски преподаватели, експерти, директори и учители от цялата страна. Изтъкна всички положителни страни на проектното обучение чрез Европейската платформа за педагози eTwinning – сътрудничеството, съвместната работа и партньорството между учители от цяла Европа, емоционалната удовлетвореност на децата и повишеното им самочувствие, гордостта на родителите от успехите на малчуганите и техните ръководители.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Децата от Подготвителната група ”А”, ръководени от госпожа Иваничка Андреева, участваха в уъркшоп под мотото „Панаир на детските занаяти“ на 24 април. Сръчните малчугани, подпомагани от своите ментори Галя Кирилова и Нина Пенчева, изработиха уникални бонбонени цветя, които подариха на гостите на конференцията. В заключителната част в карнавал по „Приказка без край…“ малките ни актьори представиха героите от приказката „Под гъбата“. Те дефилираха смело в художествената галерия „Илия Бешков“ заедно с деца от цялата област Плевен.
Екипът на ЦДГ „Слънце“ се гордее с участието си на този престижен форум. Нека смело водим бъдещето за ръка към света на мечтите!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#тагове:

НАЙ-НОВИ: