Нови успехи за математиците на ОУ „Максим Горки“ – Левски

29.04.2015 15:08

29.04.matematika1

Иван Николаев Иванов от IVБ клас на ОУ „Максим Горки“ – Левски получи сребърен медал и грамота на Международния математически турнир „Математика без граници“. В Зимния кръг на Втория международен турнир „Математика без граници” той зае трето място, а сега се качи с едно стъпало по-нагоре по стълбичката на успеха, но намерението му е да добави към своята колекция и златото.
Иван се представя отлично на всички математически състезания. На Великденското математическо състезание на 18 април, организирано от СОУ „Иван Вазов“ и Съюза на математиците в България – секция „Плевен – Център“ за цялата страна при един и същ регламент Иван извоюва златен медал. В надпреварата за ученици от I до XII клас математиците на ОУ „Максим Горки“ – Левски заемат челните места: I място Иван Николаев Иванов – IVБ клас – златен медал и грамота, II място Иван Даниелов Кирков – IVА клас – сребърен медал и грамота, III място Светослава Десиславова Савова – IIБ клас – бронзов медал и грамота, III място Мирослава Тихомирова Кирова – VIБ, клас – бронзов медал и грамота.
И през тази година ученици от начална степен на училището участваха в Националния кръг на състезание по информационни технологии „ИТ Знайко“ от 24-26 април в с. Рибарица. Любена Георгиева от II клас и Анастас Досев от III клас се представиха отлично със своите проекти и получиха грамоти. Работата на Любена Георгиева е отличена в категорията за оригинална идея, съобщават от училището. Малките знайковци и техните родители са се включили и в инициативите за подкрепа и популяризиране на българския фолклор, както в редица игри и състезания.

PENTAX Image

#тагове:

НАЙ-НОВИ: