Пепо Петков е новият стар председател на общинската организация на СДС-Плевен

24.04.2015 7:36

В нетрадиционната, но символично избрана атмосфера на Възрожденския комплекс в Плевен, проведе своето отчетно-изборно събрание общинската организация на СДС-Плевен. Гост на форума бе членът на Националния изпълнителен съвет на сините д-р Марияна Лазарова. Близо 60 членове на организацията в Плевен изслушаха и дебатираха по изнесения от председателя на общинската организация Пепо Петков отчетен доклад.

pepo1

С 8 нови попълнения се увеличи Младежката организация на сините тук, която е една от най-големите в страната. За нов председател на младежката структура бе избран бизнесменът Цветан Мичев.
Единодушно бе гласувано от присътващите членове на общинската организация и новото общинско ръководство в състав: Пепо Петков – председател, Ралица Иванова и д-р Цветан Димитров – заместник-председатели, Анатоли Недялков и Цветан Мичев – членове, като за секретар бе преизбрана Таня Митранова.
На събранието бяха обсъдени и възможните варианти за участие на сините в Плевен на предстоящите през октомври местни избори: като част от коалиция Реформаторски блок, като коалиция от десни партии с лидирането на СДС или като част от по-широка десно-центристка коалиция с участието и на патриотични формации, която да застане зад една единна кандидатура за кмет на община Плевен.

pepo2 pepo3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: