„Белите орли“ писаха тройка на „Обнова“

19.04.2015 14:06

19.04.belite

Отборът на „Белите орли“ (Плевен) победи с 3:1 тима на „Обнова“ в мач от „Б“ ОФГ Изток. „Орлите“ с нетърпение очакваха този мач, защото първият двубой в Обнова завърши 0:0. Това е и единственият равен мач на плевенчани за първия полусезон.
Още в самото начало Николай Симеонов се ориентира най-добре в наказателното поле след едно центриране и остави вратаря на Обнова безпомощен. Няколко минути по-късно отново Николай Симеонов се откъсна от центъра и остана сам срещу вратаря, но реши да извади топката към включилия се Румен Аков. Последваха няколко грешки на страничния съдия, които спряха много обещаващи атаки на „орлите“.
Минути преди главният съдия Стефан Кутов да даде края на първото полувреме, Николай Симеонов отбеляза второто си попадение в мача. „Орлите“ се оттеглиха на почивката при резултат 3:0. Второто полувреме гостите се събудиха и започнаха по-смело да атакуват, но Павел Василев отразяваше всяко едно положение. Все пак вкараха след едно неразбирателство и така мачът завърши при резултат 3:1.
В следващия кръг „Белите орли“ гостуват на ФК „Ботев“ (Трънчовица).

#тагове:

НАЙ-НОВИ: