Бронзови медали за двата отбора на спортен клуб по хокей на трева „Христо Ботев” от село Байкал

06.04.2015 13:06

На 4 април на терен изкуствена трева на спортния комплекс в град Бяла се проведе 4-то по ред издание на турнир по хокей на трева за купа “Дулчо Нунев” за деца до 12 години и момичета/момчета до 14 години.

ba1
Турнирът е в памет на Дулчо Нунев и бе открит от г-н Пламен Нунев, г-жа Анелия Нунева, г-н Йордан Пенев и спортни деятели. В състезанието участваха 4 отбора при 14 годишните и 3 отбора при 12 годишните. Спортния клуб по хокей на трева „Христо Ботев” в село Байкал, община Долна Митрополия се класира на 3 място и в двете възрастови групи и взе бронзовите медали.
Община Долна Митрополия бе представена и от клуба в гр. Тръстеник-14 годишни, които показаха много силна игра и се класираха четвърти.

ba2
На церемонията по награждаване и закриване на турнира присъства и доц. д-р Антонио Антонов, изпълнителен директор на Българската федерация по хокей на трева. Всички отбори получиха като подарък стикове, дарени от световно известната наша олимпийска шампионка по лека атлетика Анелия Нунева. Председателят на Управителния съвет на клуба в Байкал Иво Джокин благодари за финансовата подкрепа на клуба на кмета на общината г-жа Поля Цоновска.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: