Отчетно-изборна конференция проведе Съюзът на пенсионерите в Долни Дъбник

02.04.2015 15:48

2.04.pensioneri2

Днес в малката зала на НЧ „Илия Бешков” се проведе отчетно-изборна конференция на Общинският съвет на Съюза на пенсионерите – 2004 – Долни Дъбник. То беше открито от председателката на общинското ръководство Петра Кънова в присъствието на членове на клуба и официалните гости: Борислав Станимиров – кмет на Община Долни Дъбник, придружен от Маргарита Стойчева – председател на Общинския съвет в града и Лилия Пейчева – заместник-кмет на общината.

2.04.pensioneri3
Към членовете на клубовете се обърна и г-н Станимиров, който приветства всички присъстващи в залата като им пожела здраве, за да продължават със същия ентусиазъм да вдъхват живот в своя колектив. „Благодари им, че с готовност се включват във всички общински мероприятия и ни представят на ниво в редица културни прояви. Общината ще продължава да насърчава развитието на клубовете на пенсионера, защото вие сте важна част от нашето общество”, каза Борислав Станимиров пред всички присъстващи. Той поднесе малък, но стилен подарък на всеки един от председателите на клубовете на пенсионера във всички населени места от община Долни Дъбник и на председателката на Общинското ръководство на СП Петра Кънова.

2.04.pensioneri1
За всички останали възрастни хора в залата общинското ръководство бе приготвило пакет с вкусен сандвич и сладки, а децата от Детски танцов ансамбъл при ОУ „Св.св. Кирил и Методий” – Долни Дъбник изнесоха кратка музикална програма, която предизвика много усмивки по лицата на всички присъстващи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: