НПСС връчи почетни плакети на тържествено събрание по повод 15-годишнината си в Плевен

27.03.2015 18:34

27.03.npss1

Тържественото Общо събрание на Националното представителство на студентските съвети в България се проведе днес в драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен. Както писахме, то бе по повод 15-годишнината, която НПСС отбелязва през тази година, а домакин на честванията е Медицинският университет в нашия град.

27.03.npss2
Гости на събранието бяха кметът на Община Плевен проф. Димитър Стойков, зам.-областният управител Красимир Иванов, ректорът на МУ – Плевен проф. Славчо Томов, представители на Министерски съвет, на висши училища, както и бивши и настоящи членове на НПСС. Те бяха приветствани от председателят на НПСС д-р Ангел Георгиев, който се спря върху историята на студентската организация, нейната мисия и цели. Официалните лица отправиха своите приветствия към студентите по повод 15-годишнината, а от своя страна ръководството на НПСС ги удостои с почетни плакети.

27.03.npss3
Утре програмата продължава в зала „Амброаз Паре” на Телекомуникационния ендоскопски център при МУ-Плевен, където ще се проведе заседание на НПСС. В късния следобед в Комплекс „Атлетико” ще се състои благотворителен спортен турнир, средствата от който ще се използват за стипендиантската програма на НПСС. На 29 март гостите от студентските съвети ще имат възможност да се включат в туристически тур на историческите забележителности на Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: