МУ – Плевен обяви конкурси за професори и доценти

21.02.2015 12:19

21.02.mu

Медицински университет – Плевен е обявил конкурси за професори и доценти в различни направления става ясно от публикации в брой 14 на „Държавен вестник“ от 20 февруари. За професор конкурсите са за такъв по химия към катедра „Химия и биохимия, физика и биофизика“ за нуждите на обучението в сектор „Химия“, по патологоанатомия и цитопатология в катедра „Патологоанатомия“ за нуждите на Отделението по обща и клинична патология на „УМБАЛ“ – ЕАД, Плевен и по инфекциозни болести – в катедра „Инфекциозни болести, епидемиология, паразитология и тропическа медицина“ за нуждите на Клиниката по инфекциозни болести на „УМБАЛ“ – ЕАД, Плевен.
За доцент конкурсите са за такъв по технология на лекарствените форми и биофармация – в сектор „Социални и фармацевтични грижи“ на Медицинския колеж, по инфекциозни болести – в катедра „Инфекциозни болести, епидемиология, паразитология и тропическа медицина“ за нуждите на Клиниката по инфекциозни болести на „УМБАЛ“ – ЕАД, Плевен; по микропедиатрия – в катедра „Акушерство и гинекология“ за нуждите на Отделението по неонатология на „УМБАЛ“ – ЕАД, Плевен и по белодробни болести –в катедра „Кардиология, пулмология и ендокринология“ – сектор „Пулмология“, за нуждите на Клиниката по пневмология и фтизиатрия на „УМБАЛ“ – ЕАД, Плевен.
Справки и документи – Медицински университет – Плевен, ул. „Климент Охридски“ 1, Ректорат, ет. 1, Научен секретар, стая 139, тел. 064/884-172.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: