Асен Блатечки и Параскева Джукелова гостуват на плевенска сцена през този месец

11.01.2015 11:41

11.01.dkt

С интересни заглавия, както от своя репертоар, така и на гостуващи трупи, ще зарадва ценителите на театралното изкуство ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен през този месец. Както вече писахме, Драмата ще започне годината с премиера на най-новото заглавие от афиша си – „Отворена брачна двойка“ от Дарио Фо и Франка Раме, постановка на Ива Николова. Представлението е на 19 януари, понеделник, от 19 ч. в Камерна зала. Тези, които пропуснат премиерата, ще могат да гледат спектакъла на 29 януари, четвъртък, отново от 19 ч. на камерна сцена.
На 21 януари, сряда, от 19 ч. на Голяма сцена плевенските театрали ще играят „Световъртеж“ от Жан Жак Брикер и Морис Ласег на режисьора Димо Дешев. През месеца е предвидено и още едно представление на комедията – на 30 януари, петък, от 17 ч.
Три са популярните имена от родната сцена, които плевенчани ще имат удоволствието да видят в нашия град този месец. На 27 януари, вторник, от 19 ч. тук ще гостува трупата на Драматичен театър – Търговище, която ще представи „Да се влюбиш в пеперуда“ от Ленард Герш, като в него ще видим Параскева Джукелова. На следващия ден – 28 януари, сряда, от 19 ч. в Плевен ще гостуват колегите й Асен Блатечки и Койна Русева. Популярните актьори идват със спектакъла „Вик за любов“ от Жозиан Баласко.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: