Пъстър коледен концерт зарадва жителите на Левски (галерия)

23.12.2014 14:04

23.12.levski1

В навечерието на Рождество Христово с вълнуващ Коледен концерт на талантливите изпълнители и състави от Левски и общината, НЧ ”Георги Парцалев – 1901” зарадва жителите и гостите на града. Препълненият салон едва побра всички дошли да съпреживеят празничното събитие, съчетало българската народна традиция и духовно послание на Рождеството.

23.12.levski2
Кметът на Община Левски, Любка Александрова, благодари на организаторите за прекрасния концерт и подчерта, че при толкова много таланти е време читалището да има свой ансамбъл. Г-жа Александрова поздрави всички с настъпващите рождественски празници и пожела от сърце здраве, светлина и топлина в домовете, да живеем с надежда, да сме по-добри като хора, за да живеем по-добре. Кметът на Община Левски покани всички в новогодишната нощ да посрещнат заедно, с концерт на българската народна певица Николина Чакърдъкова, Новата 2015 година на площада пред Общината.

23.12.levski3
В Коледния концерт участваха ВГ ”Фортисимо” при СОУ ”Крум Попов”, Вокалните групи „Лира“ и „Усмивка” при ОУ ”Максим Горки”, танцовите състави „Звънчета” и „Сборенка”, Женска фолклорна група за обработен фолклор, Фолклорна формация ”Северняшка огърлица, ЖФГ ”Приятели” – село Асеновци, солисти.
След Коледния концерт снощи бяха запалени светлините на коледната елха и коледна украса в Левски.

23.12.levski4

 

23.12.levski5

 

23.12.levski6

 

23.12.levski7

 

23.12.levski8

#тагове:

НАЙ-НОВИ: