Центърът за обществена подкрепа в Левски награди победителите в конкурс за коледна картичка

22.12.2014 10:38

22.12.levski1

На 15 декември приключи конкурсът на ЦОП – Левски за изработване на коледни картички „Коледна приказка“, в който се включиха 210 деца от община Левски в четири възрастови групи. Целта на традиционната инициатива на ЦОП – Левски е тя да достигне до всички деца от общината, като по този начин се включат и деца от рискови общности.

22.12.levski2
Всички деца получиха сертификати за участието си в конкурса, а победителите грамоти и подаръци на 18 декември в сградата на ЦОП – Левски. Авторите на най-добрите творби, които определи жури с председател Любка Христова – журналист, и членове: Петя Чолакова – главен експерт при Община Левски, Силвия Цекова – Социален работник при ОЗД и Недялка Методиева – Социален работник при ОЗД, бяха поздравени и наградени от специалистите на ЦОП Левски.

22.12.levski3
Картичките ”Коледна приказка” бяха изложени в сградата на центъра и снимани за уеб-сайта на ЦОП – Левски. След приключване на конкурса те бяха раздадени на самотни майки, възрастни хора, деца и семейства в неравностойно положение в навечерието на Коледните празници.

22.12.levski4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: