Зам.-областният управител Красимир Иванов представи своите ресори

05.12.2014 14:15

5.12.krasi

С ресорите си като зам.-областен управител запозна медиите днес бившият кмет на Коиловци Красимир Иванов. Той сподели, че е получил заповедта си за назначение днес, а като цяло ще поеме дейностите на своя предшественик Мирослав Михайлов. Иванов поема секторите „Селско, горско, рибно и ловно стопанство“, „Услуги“, „Образование“, „Спорт“, „Култура“, „Здравеопазване“, „Социални дейности“, съвместната дейност с неправителствените и браншовите организации, както и тези на работниците. На Красимир Иванов е възложено да ръководи Консултативния съвет по охрана на горите, дивеча и рибата, Комисията по заетост към Областния съвет за развитие, Епизоотичната комисия за прилагане на мерки по здравеопазване на животните, Областния експертен съвет за сътрудничество по етническите и демографските въпроси и Комисията за промени в областната транспортна схема.
В административен план на Иванов е възложен също Областният експертен съвет за противодействие на корупцията в Плевенска област, както и Областният съвет за тристранно сътрудничество. Той не скри, че голяма част от поверените сектори са познати за него от дейността му като кмет. Имам представа как се изпълняват те и се надявам да бъда полезен с опита, който притежавам, заяви зам.-областният управител, допълвайки, че има желание да вдъхне повече живот на Областна администрация и да я обърне с лице към хората.
Чрез медиите Иванов изрази благодарността си към всички жители на Коиловци. Основно на тези хора, с които работих заедно 14 години, се дължи фактът, че стигнах до поста зам.-областен управител, посочи екскметът на плевенското село.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: