Шампионска лига по футбол и в Плевен – на 13 и 14 декември!

15.11.2014 11:08

15.11.champions

Вече са ясни датите за провеждането на благотворителния футболен турнир във формат „Шампионска лига“, на който Плевен ще е домакин. Това информират организаторите от фенклуба на „Реал“ (Мадрид) в нашия град. Събитието ще се проведе на 13 и 14 декември, като целта е да бъдат събрани средства за изоставени дечица. Вярваме и знаем, че с дружни усилия и подкрепа ще постигнем малкото, което всеки би дал от себе си, за да постигнем нещо голямо, категорични са мадридистите.
Право на участие в турнира имат всички, които сформират отбор с максимален брой от 10 играчи. Капитанът заявява участие с три имена на играчите, посочвайки име на отбора, което трябва задължително да е на реален европейски гранд. Към момента има запазени отбори на „Реал“ (Мадрид), „Барселона“, „Байерн“ (Мюнхен) и „Манчестър Юнайтед“.
Всички отбори, желаещи да се включат в тази страхотна кауза, е нужно да заплатят такса от 100 лв. или по 10 лв. на играч. Сумата включва всички разходи за провеждането на турнира, както и благотворителните средства за дечицата. Отделно ще бъде поставена благотворителна кутия, в която всички гости и зрители на събитието ще могат да оставят средства за децата в нужда.
Отговорник за събитието и негов главен инициатор е Димитър Николов. Всеки, който желае да се включи в турнира, може да го направи чрез лично съобщение към страницата на фенклуба на „Реал“ (Мадрид) в ПлевенТУК или към личния профил на Митко НиколовТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: