ДКЦ „Авис-Медика” се разширява с нова, красива и просторна сграда

02.11.2014 9:14

avis3

Любопитни плевенчани се обърнаха към Плевен за Плевен за повече информация около това, какво ще се появи на терена на вече бившия ресторант „ Александра”.

avis1
Стана ясно, че той е закупен от ДКЦ „Авис-Медика” през януари 2013г. Инвестиционното намерение е разширяване на ДКЦ „Авис-Медика”, тъй като съществуващият сграден фонд е крайно недостатъчен. В момента проектите са готови и до дни ще бъдат внесени в общината за издаване на строително разрешение. Процесът на проектиране е продължил почти 2 години. Новата сграда ще е архитектурно продължение на съществуващата. Ще бъде на четири етажа плюс сутерен, където ще бъде разположена голяма физиотерапия и ще бъде разширена съществуващата клинична лаборатория.

avis5

На всеки етаж ще има по 12 лекарски кабинета , от различни медицински специалности. На един от етажите 12-те кабинета ще бъдат предоставени на общо практикуващи лекари. Изгражда се нова стълбищна клетка с панорамен асансьор, който ще обслужва и двете сгради. Чакалните ще бъдат много по-големи и просторни с възможност за повече седящи места, а достъпът до сградата ще бъде удобен и лесен и за трудно подвижните пациенти.
Ако атмосферните условия позволяват строителството трябва да започне още тази година и трябва да бъде завършена за 12-14 месеца. Това научи Плевен за Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: