Цветелина Бориславова преряза лентата на Плевенския офис на Българо-американска кредитна банка

28.10.2014 19:58

bo1

Българо-американска кредитна банка /БАКБ/ откри офис и в Плевен. Домакини на събитието бяха Председателят на Надзорния съвет на БАКБ – Цветелина Бориславова, регионалният мениджър на офис Плевен Калин Цветков, Васил Симов – председател на Управителния съвет и изпълнителен директор, и Илиян Георгиев – изпълнителен директор на БАКБ. Официалната церемония уважиха областният управител арх.Бойко Балтаков, председателят на Общински съвет – Плевен Дарин Ангелов, както и представители на офисите на банката от цялата страна. Водосвет за здраве, благоденствие и успех отслужи отец Христо от храм „Св.Николай“ в Плевен.

bo2
Радвам се, че се събираме по такъв добър повод, макар и в един сложен и труден момент за България. Но именно в трудните моменти се познават силните хора и институции. И както сами виждате, БАКБ е преценила и намерила сили и смелост в този сложен момента да открие поредния офис в един важен за нас и за страната регион – област Плевен. За първи стъпваме тук и дълбоко вярваме, че с нашата работа ще допринесем за развитието на региона, за неговото процъфтяване и успех. Добре дошли и на добър час. Това каза на откриването на клона в Плевен председателят на Надзорния съвет на БАКБ – Цветелина Бориславова.
Успех на екипа на банката и благодарност към всички, помогнали за добрата работа на БАКБ, пожела и регионалният мениджър на офис Плевен Калин Цветков. След това той и Цветелина Бориславова прерязаха тържествено лентата за откриване на нови офис на БАКБ в Плевен.

bo3
БАКБ – АД е създадена през 1996 г. Тя се отличава с политика, насочена към високо качество и гъвкави условия на услугите си, висок професионализъм и индивидуален подход към всеки клиент.

bo4

Банката се фокусира върху подпомагане на развитието на зелената икономика чрез кредит и други банкови продукти, свързани с енергийна ефективност, опазване на околната среда, алтернативно земеделие, възобновяеми енергийни източници.

bo5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: