Седем биса за Георги Христов на концерта му в Плевен снощи

15.10.2014 8:57

15.10.gh

С феноменален успех премина концертът на Георги Христов в Плевен, с който певецът стартира есенния лъч на Националното си турне – 2014. Залата на културния център на града – красивия драматично-куклен театър „Иван Радоев”, бе изпълнена до краен предел от почитатели на поп идола, които го посрещнаха и изпратиха на крака с пламенни аплодисменти, усмивки и неспирни адмирации.
За пореден път феновете на Георги Христов останаха очаровани от безупречните му живи изпълнения, от искреността и отдадеността му… От онази хармония, която възниква само между истинския голям талант и артист и неговата публика, която има сетивата и е в състояние да оцени и награди класата и естетиката му. Седем биса, необятна любов и неутолима жажда за още…
Неслучайно Георги Христов изпълни за първи път предпремиерно най-новия си сингъл „Изгарям”, който тръгна в национален ефир на Международния ден на музиката – 1 октомври, и който ще даде име на предстоящия му албум. Автор на музиката и аранжимента на песента е Димитър Гетов, чийто роден град е именно Плевен. Двамата музиканти имат дългогодишно успешно сътрудничество, което датира от първия голям хит на певеца, сочен и за негова визитна картичка – „Черно и бяло”, преминава през евъргрийни като „Чудак” и „Момичетата от класа”, през блестящите аранжименти специално за Георги Христов на „Как си отивате, приятели”, „Две сълзи след мен”, „Камино”, „Двама”, „Още те обичам”…, за да стигне до най-новите хитове „Не казах нищо” и „Изгарям”.
Почитателите на Георги Христов в Плевен имаха шанса да се насладят и на едни от най-големите хитове на любимия си певец, както и на още някои от новите му композиции, които не са звучали на плевенска сцена.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: