Кандидат-депутати от БСП дариха нови екипи на футболния „Спартак“

03.10.2014 17:32

3.10.ekipi1

Нови екипи получиха футболистите на „Спартак“ (Плевен) от кандидатите за депутати от листата на „БСП – лява България“ Васил Антонов, Веселин Плачков и Стефан Бурджев. Дарението бе направено непосредствено преди заминаването на плевенските футболисти за Свищов, където от 16 ч. започна изключително важният им мач с местния „Академик“.

3.10.ekipi2
Кандидатите за народни представители бяха посрещнати в съблекалнята на спартаклии, пожелавайки им да продължат да играят с лъвски сърца и да грабнат победата и в днешния мач. Поводът да сме днес сред вас е фактът, че Плевен повярва на своя футболен отбор, обърна се към момчетата Васил Антонов. Всички знаем за мъките, през които премина плевенският футбол и хубавото е, че Стефан Доровски пренесе огъня в най-трудните моменти, допълни вторият в листата на „БСП – лява България“.

3.10.ekipi3
Антонов пожела на футболистите на „Спартак“ да продължат да се развиват, предпазвайки се от дребните успехи. Знаете, че Плевен е футболен град с много големи легенди и аз съм убеден, че само след няколко години от вас ще стане един корав и печеливш отбор в „А“ група, посочи социалистът, изразявайки увереност, че това може да случи още за 100-годишнината на клуба. Също така, Васил Антонов издаде в аванс, че за първия си мач в „Б“ група догодина спартаклии ще получат екипи, като тези, с които „Левски“ победи „Лудогорец“. За да можете с тях да биете за Купата на България и „Лудогорец“, и „Литекс“, и ЦСКА, и „Левски“, каза още той.
От своя страна, ръководството на „Спартак“ (Плевен) благодари сърдечно за новите екипи и обеща футболистите да излязат с тях още при следващото си домакинство срещу „Етър“ (Велико Търново).
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

3.10.ekipi4

 

3.10.ekipi5

 

3.10.ekipi7

#тагове:

НАЙ-НОВИ: