Красимир Каракачанов: Номер 24 е единственият шанс патриотична българска формация да попадне в Парламента

02.10.2014 17:38

2.10.pf

Това каза на срещите си с избиратели в община Кнежа водачът на листата на Патриотичния фронт – Красимир Каракачанов. Той и придружаващите го лица бяха посрещнати за пореден път радушно и с традиционните за българина хляб и сол. В препълнения салон на читалището в Кнежа те представиха основните цели на програмата на Патриотичния фронт, по която ще работят ако бъдат изпратени в Народното събрание. Вторият в листата на Фронта инж. Николай Маринов заяви, че направените близо 80 срещи с хората по места му дават основание да вярва, че Патриотичният фронт ще бъде представител в новия парламент и като патриотична формация, тя ще постави на дневен ред Програмата на фронта. Добави, че те ще направят всичко възможно да я реализират, защото тази Програма е ориентирана към всички сфери на нашата страна и тя ще подпомогне извеждането на България от тежката икономическа криза.

2.10.pf1
Избирателите стават все по-активни, добави и д-р Калин Поповски. Според него хората разбират, че нещата все по-вече зависят и от обикновения избирател. Затова вярвам, че избирателната активност ще продължава да се вдига. На тези срещи хората задават все по-актуални въпроси, на които ние от Патриотичния фронт имаме актуални решения. Ние сме в състояние да дадем тези решения в бъдещото Народно събрание защото както в плевенската листа, така и в другите листи на Фронта, участват много професионалисти в различни области. Ние познаваме проблемите и можем да поставим тези въпроси за решение, защото те са битово-икономически, а не политически. Те нямат нужда от ляво или дясно решение, а от правилно национално решение, което да доведе до извеждане на страната от кризата, в която се намира.

2.10.pf2
Кампанията е към своя край, каза пред събралото се множество водачът на листата Красимир Каракачанов. Тя беше много напрегната, защото за разлика от другите партии, които залагаха на скъпи репортажи и клипове, ние залагахме на срещи с хората. Както на другите места, така и в Кнежа хората задаваха важните въпроси за нацията. Изводът е един – пред всички български патриоти стои една много ясна алтернатива – да гласуват за Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО с номер 24 на бюлетината, защото това е единственият шанс една патриотична българска формация да попадне в Парламента. Не си губете гласа за други псевдо националистически формации като „Атака“ и разни други. Те нямат никакъв шанс да попаднат в българското народно събрание. Единственият шанс българският национален интерес да бъде защитаван в следващото народно събрание е ако вие изберете номер 24 и гласувате за Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО, завърши Красимир Каракачанов. Думите му бяха изпратени с бурни аплодисменти и пожелания за успех на изборите на 5 октомври.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

2.10.pf3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: