Работници от ТЕЦ-а блокират пътя София-Русе за час!

24.09.2014 9:03

Днес от 13 до 14 ч от „Топлофикация“ ще блокират пътя София-Русе преди моста за Гривица /преди разклонението за Згалево и Пордим/.

27.08.tec_

Ние искаме оставка на изпълнителните директори на НЕК и поради неправомерното ограничаване на графиците за производство на електрическа енергия по комбиниран способ, с което ни обричат на невъзможност за нормална работа. Във връзка с това искаме да се предприемат мерки и незабавни действия в посока на преразглеждане и промяна на правилата за търговия с електрическа енергия. Това заявиха вчера в декларация до медиите работници и ръководители от предприятието.
Няма да оставим хората под земята само защото НЕК е некоректен платец не само към тях, а и към всички производители на електрическа енергия.
За времето от сряда – 24.09 до петък – 26.09 ще проведем протестни действия в гр. Плевен. Декларираме, че ако в срок до 26.09.2014 г. не дадете конкретен отговор на нашите въпроси и няма предприети действия за разрешаване на по-горе изброените проблеми ще се подновят протестните действия в столицата пред сградата на НЕК-ЕАД, пише още в декларацията.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: