Красимир Каракачанов: Нито Волен Сидеров, нито Бареков ще се появят с гавазите си в „Кайлъка“, защото хората ще ги освиркат!

24.09.2014 8:47

На хората им е омръзнало да гледат политиците само от телевизора. Те искат лично да говорят с тези, които имат претенциите да стават народни представители и да управляват държавата. Искат да си поставят проблемите лично, защото им е омръзнало да им говорят само от телевизора.

kara3
Затова съм на разходка в „Кайлъка“, за да се видя с хората в парка, да ги чуя. Те са прави като казват, че това, което говорят политиците по телевизиите – е лъжа. Да, лъжа е когато им говориш за заплата 1000 лева и пенсия 500 лева, които обещава Волен Сидеров. Или лъжите на Бареков за 1 милион работни места. Само, че нито Волен Сидеров, нито Бареков ще се появят с гавазите си в „Кайлъка“, защото хората ще ги замерят с домати.

kara1
Аз съм единствения водач на листа, който свободно ходи по улиците на Плевен и в парк „Кайлъка“ без охрана, без яки момчета. И това между другото хората го казват: „Друг не сме виждали така да ходи и да си говори с хората“. Когато споделяш проблемите си лично, много добре се вижда искрен ли си, или лъжеш. Хората ги усещат тези неща.

kara2
Днешните ми срещи в парк „Кайлъка“ бяха много пълноценни за мен. Всички, с които разговарях искаха да знаят как Патриотичния фронт и лично аз ще им помогнем за намирането на работа, за сигурността на домовете им, или за по-високи пенсии. Когато им казах за конкретните неща от общата ни програма, хората останаха доволни, но запазиха известен скептицизъм, което е обяснимо. По-важното е, че изразиха силна подкрепа за Патриотичния фронт на НФСБ и ВМРО, като настояваха срещи от подобен тип да стават по-често и не само преди избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: