Красимир Каракачанов: На Кооперативния пазар, освен плодове и зеленчуци, се продават нелегално цигари и цигански гласове!

23.09.2014 14:44

Това заяви водачът на плевенската листа на Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО Красимир Каракачанов при срещите си с клиенти и търговци на кооперативния пазар в Плевен. Така че не се лъжете от табелата „Кооперативен пазар“, тук върви необезпокоявано и нелегалната търговия с цигари и гласове.

 

pazar

Но това, което прави впечатление е, че една част от хората, които продават тук са хора с висше образование. Един от тях е бившият директор на военно-историческия музей, който сега се препитава с търговия на кожарски изделия. Хора с висше образование и квалификация са принудени да се занимават с търговия, защото за тях няма работа. В същото време, на същият този пазар се продават нелегално цигари и цигански гласове. Както виждате, през цялото време няма нито един полицай. Това са парадоксите в България и на българската политика до сега. Нещо, което Патриотичния фронт категорично ще премахне когато управлява страната.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: