Хип-хоп културата в Плевен е жива!

12.09.2014 17:23

12.09.hiphop1

Ден на отворените врати организира днес Хип-хоп училище „Плевен“ при читалище „Извор“. В програмата бяха предвидени брейк денс за тийнейджъри, хип-хоп за тийнейджъри, хип-хоп и брейк денс за деца, както и хип-хоп парти за възрастни.
В училището преподаваме хип-хоп, сподели Моника Малковска, която води уроците заедно със своя приятел Александър. През тази година школата празнува своята втора годишнина, а преди това Моника е преподавала в Гърция. Макар и да функционира отскоро, училището вече има своите успехи на национално ниво, като 9-годишната Теодора Иванова е влязла в Топ 8 на България до 16 години, а а Павел Николов е влязъл в Топ 16 на състезанието „Break Fusion“. Преподавателите също участват редовно в хип-хоп надпревари, като наскоро са се завърнали от участие в Словакия.

12.09.hiphop2
През новия сезон заниманията в читалище „Извор“ ще се провеждат в няколко групи – за най-малките възпитаници на хип-хоп училището – от 4 до 12-годишни, за по-големите – от 12 до 18 години, а ако се съберат желаещи ще бъде организирана и група за възрастни. Основната ни цел е да научим хората да танцуват и да се забавляват под звуците на хип-хоп музиката, посочи Моника Малковска.

12.09.hiphop3

 

12.09.hiphop4

 

12.09.hiphop5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: