От НУ „Христо Ботев“ призовават: Парите за цветя, да дадем за деца и семейства от бедстващите райони!

12.09.2014 9:13

В навечерието на 15 септември в НУ „Христо Ботев”, Плевен очакваме своите възпитаници с вълнение и трепет. Звънкият им смях да огласи опустелия през лятото училищен двор, а класните стаи отново да оживеят. С радост и нова надежда, с много мечти и стремежи ще посрещнем новата учебна година. Много деца в България ще посрещнат своя първи учебен ден без дом. Много семейства от бедстващите райони на страната ни имат нужда от помощ и подкрепа.

botev
Директорът и целия екип на НУ „Христо Ботев” създадохме една традиция – всяка година нашето училище организира или участва в благотворителни инциативи, информират от училището.
Скъпи родители, в първия учебен ден ние получаваме много цветя – израз на вашето признание към нашите усилия и труд. Днес ви приканваме, ако някои от вас са предвидили средства за цветя, да ги внесат на 15 септември в специално поставената за тази цел кутия. Това съобщават от училището. Така ще проявим съпричастност към децата и техните семейства, които в този момент имат най-голяма нужда от това.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: