Красимир Каракачанов в Тръстеник: Не може 10 % от населението да изразходва 60 % от социалните помощи!

11.09.2014 14:09

ka4

Жители на Тръстеник посрещнаха с интерес водача на плевенската листа на Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО – Красимир Каракачанов. Заедно с него бяха областните лидери на двете партии, които са в кандидат депутатската листа на Фронта. Пред събралото се множество те представиха своите виждания за най-наболелите проблеми, с чието решаване ще се заемат ако бъдат избрани.

ka1

Един от тях е възстановяване на разбитото земеделие, което е основен поминък за малките селища. Трябва да се премахне корпоративния данък върху земеделските субсидии, каза инж. Николай Маринов – вторият в листата на Патриотичния фронт. Държавата трябва да гарантира минимални изкупни цени на земеделската продукция, както и на млякото. Ако бъдем избрани най-напред за това ще работим, защото селата ни загиват, а тези, които решават да се занимават със земеделие или животновъдство не срещат силната подкрепа на държавата в това отношение. Същото се отнася и за здравеопазването. То все още не е достъпно за всички – каза д-р Калин Поповски, трети в листата на Фронта. Ще направим всичко по силите си, за да премахнем монопола на Здравната каса, както и да съберем здравните вноски на онези 1 милион работещи българи, които до този момент не са ги платили. Това води до огромен дефицит в касата и невъзможност болните да получат адекватна медицинска помощ. Трябва да има медицински лица по селата – каза още д-р Поповски. Ако се събират както трябва здравните осигуровки, ще има пари за болните, за лекарите и за назначаване на фелдшери по селата.

ka2
Увеличавайте детските, а не пенсиите – призоваха присъстващи на срещата майки. Не трябва по този начин да се решава проблема с детските, бе категоричен Красимир Каракачанов. Родителите ни се нуждаят от достойно заплащане, а пари за майките ще има от момента, в който се орежат социалните помощи. Не може 10 % от населението да изразходва 60 % от тях. Социални помощи за самотните майки от циганските гета ще се изплащат до две деца и тук не става въпрос за дискриминация, а за справедливост, заяви Красимир Каракачанов. Патриотичният фронт ще работи и за освобождаване инициативата на хората от робството на чиновника. Държавната администрация трябва да се съкрати наполовина, броят на депутатите в Народното събрание – също! Времето на обещанията свърши, трябва да действаме ако искаме нормална държава. Патриотичният фронт е готов за това, каза още Каракачанов.

ka3 ka5

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: