„Партизан“ не успя да бие „Левски“ навръх празника на Червен бряг

08.09.2014 9:04

8.09.partizan

Отборът на Партизан не успя да победи в областното дерби Левски 2007 навръх празника на Червен бряг, пише plevensport.eu. Възпитаниците на Григор Петков бяха близо до успеха, след като поведоха рано, но гостите направиха 1:1 в края на срещата и измъкнаха ценна точка. Още в началото на двубоя домакините взеха инициативата и при една от първите си атаки пропуск направи Цветан Петров, който стреля с глава, но топката премина на сантиметри до дясната греда. В 12-ата минута Дилян Димитров подаде на капитана Петров, който беше подкосен в наказателното поле и главният съдия Мирослав Михайлов отсъди дузпа. Именно потърпевшият се нае да изпълни удара и бе точен – 1:0.
До края на полувремето „партизаните“ изпуснаха няколко изгодни положения за гол, като на два пъти Владимир Русинов и веднъж Цветан Петров от фаул отправиха хубави удари, но вратарят на Левски 2007 Иван Георгиев спасяваше. Калоян Тодоров пък нацели страничната греда на вратата на гостите. Футболистите от град Левски отвърнаха с хубав удар на Ивайло Иванов, но Венци Кръстев изби хладнокръвно и запази преднината на своя тим.
През втората част играта позагуби от блясъка си от първите 45 минути, като битката се водеше в средата на терена. На моменти футболистите на гостите влизаха в единоборствата малко по-твърдо, което им донесе два жълти картона. Така се стигна до 78-ата минута, когато бившият играч на Спартак (Плевен) Мариян Блажев простреля вратаря на Партизан и възстанови равенството – 1:1.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: