„Ювентус“ загуби минимално от „Видима-Раковски“

07.09.2014 9:15

7.09.juventus

Минимална загуба с 0:1 претърпя отборът на Ювентус (Малчика) при гостуването си на Видима-Раковски в изтеглен мач от четвъртия кръг на Северозападната „В“ група, пише plevensport.eu. Футболистите на Иво Братанов и Радослав Йорданов се представиха добре, но не успяха да стигнат до точката в мача. Победният гол за севлиевци падна още през първото полувреме, когато в 29-ата минута Стефан Гинчев реализира за 1:0. Макар че, срещата не беше груба, двама от тима от Малчика трябваше преждевременно да напуснат терена, поради контузии.
Първо в 61-ата минута Ивайло Иванов получи удар в глезена и беше сменен от Тони Панков, а в самия край на мача и Йонко Коев беше изнесен на носилка, като дори бе откаран в близката Спешна помощ със съмнение за счупена подбедрица. Направената по-късно рентгенова снимка показа, за щастие на щаба на Ювентус, че не се е стигнало до сериозната контузия.
Срещата беше равностойна, като гостите от Малчика можеха първи да отбележат в 10-ата минута, но след хубав рейд отляво на Константин Генков при последвалото центриране двама играчи на Ювентус не можаха да засекат топката в опразнената врата зад Васил Тодоров. Така се стигна до 29-ата минута, когато Альоша Илиев след изпълнение на ъглов удар намери нисичкия футболист на Видима-Раковски Стефан Гинчев непокрит на задната греда и той с удар с глава в далечния ъгъл порази вратата на Ювентус за 1:0. Две минути преди почивката отборът от Малчика можеше да изравни, след като Мариян Герашки остана сам срещу Тодоров, но се засуети и слабият му шут беше избит от вратаря на севлиеци в корнер.
През второто полувреме двата отбора продължиха да играят предимно в средата на терена, като положенията пред двете врати почти липсваха. Гостите имаха още един шанс да грабнат точката, но след изпълнение на фаул ударът с глава на Йонко Коев беше отразен с вещина от Васил Тодоров. При падането на терена Коев се хвана за ръката и след двубоя стана ясно, че най-вероятно е получил спукване на един от пръстите си.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: