Ледената кофа застигна и Хриси Димитров (видео)

25.08.2014 15:44

25.08.hrisi

Ако все още ви е топло, а сте далеч от морето, има един добър начин да се разхладите. “Ice Bucket Challenge” предоставя чудесна възможност да се забавлявате и да помагате. Сред последните, които преминаха под ледения душ, е и легендата на „Спартак“ (Плевен), Хрисимир Димитров, пише bball.bg.
Помощникът на селекционера Петко Делев в младежкия ни национален отбор отговори подобаващо на заканата на Георги Бакалов – вижте ТУК. Сред номинираните от Хриси е и друг бивш национал – Васил Евтимов.
Предизвиканите имат 24 часа да покажат, че не се страхуват от студеното по вече познатия ви начин или да дарят определена сума. На родна земя “Ice Bucket Challenge” придоби популярност благодарение на гардовете на Балкан Иван Лилов и Мартин Маринов. Двамата се обявиха в помощ на пострадалите от наводненията в наводненията в Аспарухово, Мизия, Бяла Слатина, Добрич, Варна, Враниловци. През последната седмица редица баскетболисти, треньори, деятели, спортни журналисти и фенове застанаха зад благородни каузи като не само отделиха част от средствата си, но и се поразхладиха в най-топлите часове на деня.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: