Днес започна реконструкцията на площадите в селата Асеновци, Изгрев, Малчика и Аспарухово

14.08.2014 14:13

Ремонтът, реконструкцията и възстановяването на площадите в селата Малчика, Аспарухово, Асеновци и Изгрев се извършва по Публично инвестиционна програма „ Растеж и устойчиво развитие на регионите”.

lev3
Днес в Малчика беше даден официално старта за изпълнение на обектите. Главният архитект на Община Левски Евгений Къневски обяви, че с подписване на протокол 2, откриване на строителна площадка, и последващия, за даване на строителна линия, започва строителството на обектите в четирите селища на община Левски.
Заместник кметът на община Левски Радослав Йорданов пожела успешна работа на всички, обекта да се направи качествено за радост на хората в селото и се спази срока за изпълнение.

lev2
Мирослав Кунев – кмет на село Малчика, изрази радостта на жителите на селото, че предстои да се направи нещо много красиво, и благодари на Общината. Радостта си не скриха и деца и родители, които бяха дошли на детската площадка. По проекта се предвижда реконструкция на детската площадка и поставяне на фитнес уреди, озеленяване, нови осветителни тела, възстановяване на фонтана, който е изоставен дълги години.
Както вече е известно, в селото неотдавна приключи и подмяната на остарялата водопреносна мрежа. Вече няма никакви загуби на вода, каза кметът на селото. Водоподаването е нормално и улиците са застлани с трошенокаменна настилка след подмяната на водопровода, което е още един плюс за жителите на селото.

lev1
На откриването на обекта днес в село Малчика бяха и представители на изпълнителя – „Шаварна” ДЗЗД – София.
В Аспарухово, Асеновци и Изгрев ремонта, реконструкцията и възстановяването на площадите ще извърши „Еко-хидро 90” ООД – гр.Пазарджик. Срокът за изпълнение е 3 месеца. Общата стойност за изпълнение на обектите е 952 060 лв. без ДДС.
Информация и снимки – пресцентър на община Левски

#тагове:

НАЙ-НОВИ: