Присъда от 2 години и половина за нападателя от булевард „Русе”

28.07.2014 13:07

Образувано е бързо производство срещу тридесет годишния И. В. И от гр.Плевен за извършено престъпление „опит за грабеж”.

pedo
На 12.07.2014г. в гр.Плевен на бул. „Русе „ около 20.30 часа обвиняемият забелязал две жени, които се движели по пешеходната зона на булеварда и решил да отнеме дамските им чанти.Предприел неправомерни действия спрямо тях.Възникнал конфликт между обвиняемия и пострадалите. Обвиняемият извадил джобно ножче за да запази владението върху отнетата дамска чанта и се опитал да отнеме чрез сила накитите на двете жени.Същите оказали съпротива .В същото време се намесил минаващ покрай тях мъж ,който помогнал да задържат обвиняемия до идването на органите на МВР. Прокуратурата е задържала обвиняемия за срок от седемдесет и два часа.
С Определение от 28.07.2014г. на РС- Плевен по НОХД№ 2295/14г.е одобрено споразумение за прекратяване на наказателно производство с ,което обвиняемият Иван Вихров Иванов на тридесет години от гр.Плевен е осъден на две години и шест месеца лишаване от свобода при строг режим на изтърпяване на наказанието.
Това информират от Окръжна прокуратура Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: