Областна администрация: Решението за демонтиране на волейболното игрище в „Кайлъка“ е на самите организатори

21.07.2014 11:02

21.07.oblast

Светкавичен отговор по повод публикацията на „Плевен за Плевен“, в която наши читатели питат „Кой и защо разчисти игрището за плажен волейбол в Кайлъка?“, даде ръководството на Областна администрация – Плевен. Публикуваме прессъобщението без редакторска намеса:
„Областна администрация даде съгласието си да се оформи игрище за плажен волейбол по повод празника на град Плевен. Още при предварителните разговори областният управител поиска от организаторите да оставят съоръжението възможно най-дълго, за да се ползва от плевенчани, за което бе получено и съгласието на наемателите на съседните заведения. Решението за демонтирането на игрището е на самите организатори. Пясъкът за него е осигурен от спонсори, които имат намерение част от него да предоставят за пясъчни площадки в детски заведения.
Колкото за паркирането на автомобили на територията на парка припомняме, че забраната е в сила. Монтирани са преградни съоръжения, а на входа на парка има и дежурни служители, които следят за временното влизане само на автомобили, чиито собственици притежават пропуск за зареждане на обекти. Нарушителите подлежат на санкции. Приканват се гражданите да ползват безплатния паркинг срещу езерото“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: