Соня Маринова се срещна с ръководителите в сферите на образованието и културата

18.07.2014 15:05

Новият началник на отдел „Образование и култура” в Община Плевен Соня Маринова осъществи през тази седмица поредица от срещи с ръководителите на институции в ресора.

sonja2
Първата от тях беше с директорите на общинските училища и детски заведения. Всеки от тях представи информация за състоянието и дейността на образователната структура, която оглавява.
Директорът на дирекция „Европроекти” Дикран Ованесян запозна присъстващите с основните финансови инструменти и възможностите за привличане на европейски средства през Програмния период 2014-2020 год. в сферата. Обсъдени бяха и текущи въпроси.

sonja1
За традиционните си прояви, кръгли годишнини от създаването, художествените си продукти, предстоящи конкурси и събития разказаха директорите на професионалните културни институти при срещата си със Соня Маринова и нейния екип. Тема на разговорите беше и кандидатстването с проекти по Раздел 3 от Културния календар на Община Плевен.
Началникът на отдел „Образование и култура” се срещна и със секретарите на читалища в Плевен. Предстоят разговори и с колегите им от читалищата в кметствата на общината, както и с представителите на творческите организации. Това информират от Пресцентър на община Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: