Шефът на плевенската полиция получи „Почетен знак III степен“ от министър Цветлин Йовчев

04.07.2014 16:29

4.07.mvr

Директорът на ОДМВР – Плевен главен инспектор Йордан Каменов е награден със заповед на Министъра на вътрешните работи с „Почетен знак III степен” за продължителна служба в МВР, постигнати трайни резултати в служебната дейност и във връзка с празника на МВР – 5 юли, информират от пресцентъра на полицията. Днес на тържественото събрание в сградата на ОДМВР – Плевен присъстваха окръжен прокурор Иво Радев, районен прокурор Владимир Николов, председател на Окръжен съд Александър Григоров, председател на Районен съд Даниела Дилова, председател на административен съд Полина Богданова – Кучева, районни прокурори, директори на специализирани структури за противодействие на престъпността.
По случай празника на МВР – 5 юли, за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения са наградени 51 служители от ОД на МВР – Плевен. Министърът на вътрешните работи е наградил трима служители, главният секретар на МВР – двама служители, а директорът на ОД на МВР – Плевен е наградил 46. Тяхната награда е „писмена похвала”.
Награди по повод празника са получили и служители на ОУПБЗН-Плевен, както следва: от министъра на вътрешните работи с отличие „Писмена похвала” – 2 служители; от главния секретар на МВР с отличие „Писмена похвала” – 2 служители; от директора на ГДПБЗН-МВР с отличие „Писмена похвала” – 7 служители; от зам. директорите на ГДПБЗН-МВР с отличие „Писмена похвала” – 6 служители и от началника на ОУПБЗН-Плевен с отличие „Писмена похвала” – 2 служители.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: