Младостта, красотата и талантът отново си дадоха среща на сцената на Парада на модата (галерия)

30.06.2014 9:17

30.06.parad1

С много положителни емоции зареди плевенчани 58-ото издание на шоу-концерт-спектакъла „Парад на модата“ – Плевен 2014, който се проведе снощи на сцената на ДКТ „Иван Радоев“. Проявата бе под патронажа на кмета на Община Плевен, проф. Димитър Стойков, като по традиция тя бе организирана от Сдружение „Плевенски обществен фонд „Читалища“, Читалище „Лик“ и Георги Ангелов, чийто са идеята, режисурата, постановката и хореографията на пъстрото шоу. И в това издание на Парада на модата, актьорът представи на плевенска сцена популярни имена от родния моден подиум, а също така отново даде шанс на млади и талантливи дизайнери.

30.06.parad2
Старт на дефилето даде Дизайнерски център „Ариес Уникат“ – Светла Димитрова, който представи колекция, посветена на лятото и включваща стилове като гръндж и пънк. След едногодишно отсъствие на сцената на Парада се завърна Димитър Кръстев, който участва с тоалети във всички цветове на дъгата, а Теодора Кьосева показа улична мода за младите хора и по-освободените жени.

30.06.parad3
Един от четиримата дебютанти в това издание на Парада на модата беше Александра Мешкова, която е завършила мода в Милано. Тя бе подготвила две теми – авангардна и официална мода. Друга дебютантка – Марчела, се изяви с колекция детска мода, а отново в шоуто видяхме тоалети на Дизайнерско студио „Модалаб“. Друго познато име на Парада на модата – варненката Галя Златева, пък бе подбрала мода за децата и авангардна мода за дамите.

30.06.parad4
Дебют в 58-ото издание на спектакъла направи и Натали Александрова, която е завършила мода в Нов български университет и е спечелила конкурс за специализация в Милано. Младата дама се представи изцяло с официална колекция, а Марта Мешинска от Плевен участва с колекция, вдъхновена от мисълта на дизайнера Емануел Унгаро „Луксът е въпрос на пари, елегантността – на интелект“. Сред участниците бе и Габриела Пекова, която е възпитаничка на ВСУ „Черноризец Храбър“ и направи дебют в Парада на модата заедно със своята майка Маруся Пекова.

30.06.parad5
Бижутата в спектакъла бяха дело на Мария Църкова, аксесоарите – на Елица Иванова и Ирина Кожухарова, а гримът бе поверен на Снежина Желязкова. Освен талантливите манекени от школата на Георги Ангелов, на сцената се изявиха Жени Василева и Боян Бончев от Клуб по спортни танци „Дъга“, попизпълнителите Магдалена Лунголова, Биляна Добрева, Йоана Цветанова, както и цигуларят Чавдар Вълков.

30.06.parad6

 

30.06.parad7

 

30.06.parad8

 

30.06.parad9

 

30.06.parad10

 

30.06.parad11

 

30.06.parad12

#тагове:

НАЙ-НОВИ: