„Евромайки“ и ББЦ с акция „Помощ за Варна“ в цялата страна

21.06.2014 16:40

21.06.bbc

Варна, Добрич, всички засегнати от бедствието в региона имат нужда от подкрепата ни. Независимо дали е доброволчески труд, завивки, дрехи, храна, стоки от първа необходимост или ненужни играчки на децата ни. Нека всеки българин дари каквото може!“, призовава Калина Крумова, председател на женската структура на „България без цензура“. Тя инициира разширяването на дарителската кампания „Помощ за Варна“ в цялата страна. Идеята е през почивните дни всеки да може да занесе в офисите на ББЦ каквото има възможност и желание, за да бъде съпричастен с трагедията на засегнатите от бедствието.
„Евромайки, областни и общински председатели, доброволци-симпатизанти на партията ни ще бъдат в клубовете ни и в събота и неделя, за да приемат всичко, с което може да се помогне на нуждаещите се. Акцията ще продължи до средата на следващата седмица и след това даренията ще бъдат раздадени по места. Нужна е пълна мобилизация и бързи действия, за да сме максимално полезни“, допълва Крумова.
Належаща нужда потърпевшите имат от питейна вода и дълготрайни пакетирани хранителни продукти, топли завивки и дюшеци, стоки от първа необходимост за бита.
Плевенчани могат да се включат в кампанията „Помощ за Варна“ в събота и неделя от 11 до 18 ч. в офиса на „България без цензура“ на ул. „Димитър Константинов“ 33. Телефон за допълнителна информация: 0878/011-908.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: