В четвъртък е извънредната сесия на Общинския съвет! Ще се справим ли с „джунглата” в града?..

16.06.2014 9:14

За 19 юни, четвъртък, от 14 ч в конферентната зала в сграда “Гена Димитрова” е насрочена извънредната сесия на Общинския съвет в Плевен, поискана от 19 старейшини от различни политически сили. Дневният ред предвижда обсъждане на стила и метода на работа на общинското ръководство и кризата в управлението на Община Плевен, както и набелязване на спешни мерки и приемане на решения за преодоляване на констатираните слабости и проблеми.

gaf
Припомняме, че това е третият опит за провеждането на заседанието на местните парламентаристи. При първото насрочване точките бяха отложени, тъй като сесията бе свикана в заседателната зала на общинската администрация и нямаше техническа възможност за предаване на дебатите по радиоточката. Вторият път заседанието пропадна заради липса на кворум, за което се погрижиха съветниците от ГЕРБ и от малките групи в политическия център.
Очаква се на сесията, освен проблемите с общински фирми, да се дебатират и други належащи проблеми, един от които е и „джунглата” в целия град…

kom6

#тагове:

НАЙ-НОВИ: