Три плевенски тима на регионалния финал на „Ариана Аматьорска лига“ в Русе

30.05.2014 15:22

30.05.ariana

Вторият регионален шампион от петото юбилейно издание на „Ариана Аматьорска лига“ ще стане известен този уикенд. В Русе ще се съберат представителите на областите Русе, Велико Търново, Плевен, Ловеч и Габрово и в рамките на два дни ще определят още един участник в Големия финал на популярния турнир за футболисти аматьори. Осемте партньорски първенства на „Ариана Аматьорска лига“ в петте области събраха 110 отбора. От тях 32 получиха право да играят в двубоите в крайдунавския град.
Градът-домакин на регионалния финал Русе ще излъчи половината от участващите отбори – 16, а двете партньорски първенства Велико Търново ще бъдат представлявани от 7 отбора. С по 3 отбора ще бъдат представени първенствата в Плевен, Ловеч и Габрово. Регионалният финал ще се проведе в комплекса за минифутбол „Аристон“. Отборите ще играят по системата на преките елиминации в мачове от две полувремена по 15 минути.
Мачовете започват в събота от 12.40 часа с първия кръг и ще приключат с двубоите от 20 часа от 1/8-финалите. В неделя са 1/4-финалите и полуфиналите, а финалът ще се играе в 16.20 часа. „Ариана Аматьорска лига“ ще осигури на участващите отбори спортни екипи, които да използват в предстоящите мачове. Мачовете ще се играят с официалната топка на турнира, ще бъдат осигурени делегати, съдия и медицинско обслужване, както и застраховка за всички участници.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: