Цирк „Герб” изнесе днес извънредно представление в местния парламент

28.05.2014 16:35

Днес от 14 часа в зала „Гена Димитрова” трябваше да се състои извънредната сесия на Общински съвет в Плевен при дневен ред: обсъждане стила и метода на управление на Община Плевен, както и набелязване на спешни мерки за решаване на управленските проблеми в града.

sesa4

За да стартира днешното заседание бе необходим кворум от 21 общински съветника, но такъв нямаше, поради поредното невероятно гениално изпълнение на първи плевенски цирк „Герб” с главни герои кмет и председател на общински съвет и поддържащи такива- липсващи съветници, бламирали днешното заседание.
Иначе, народната любов посрещна плевенския градоначалник с балони – пълни с въздух и с надпис оставка, които намериха своето естествено място, с помощта на съветник Спартански, на банките на липсващите общински съвтеници от управляващата партия и на тези, заформили отдавна групички по „частни” интереси в местния парламент…
И така, заседание на Общински съвет Плевен не се състоя, но няма как да не се случи. Просто такива са правилата, които управляващите съветници така и не научиха за близо 3 години!..

sesa1 sesa2 sesa3 sesi5 sesi6

#тагове:

НАЙ-НОВИ: